SoFreshSoClean | Housekeeping Ecological Solution

SoFreshSoClean is een klein bedrijf met een groot hart om mensen blij te maken. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst. Met onze ervaring in huishouding, passie voor eco-schoonmaken en organiseren en oog voor detail willen we jou niet alleen een schoon en schitterend huis bezorgen maar bovenal zorgen voor een frisse huiselijke balans.

Of je nu op zoek bent naar professionele schoonmaak of gespecialiseerde diensten voor thuis of op kantoor, wij hebben de perfecte deal voor je. Ons bedrijf blinkt niet alleen uit door de gekwalificeerde huishoudsters die zijn getraind om maximale doeltreffendheid van gewone schoonmaakmethodes te bewerkstelligen, maar ook door een team van specialisten die de beste diepreinigingsservices voor binnen en buiten leveren, zoals:

Hoe gaan wij te werk?

  1. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.
  2. Tijdens de ontmoeting komt onze adviseur graag een kijkje nemen bij je thuis en kun je deze vertellen over je behoeften en problemen in het huishouden.
  3. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de door ons voorgestelde oplossingen zoveel mogelijk aan je verwachtingen voldoen. Jij bent uiteindelijk diegene die bepaalt welke optie het beste bij je past.
  4. Verwelkom je nieuwe SoFreshSoClean-Hulp.
  5. Ontspan en verfris je geest.
Wij kijken er al naar uit om je te ontmoeten.

Contact

 

CORONAVIRUS UPDATE (COVID-19)

SFSC Ecologische Schoonmaakoplossingen Den Haag blijft open voor onze klanten, en alle diensten zullen op tijd worden verricht. Daarbij worden alle veiligheids-, hygiëne- en gezondheidsmaatregelen nageleefd. Op speciaal verzoek van de klant kunnen onze diensten worden toegesneden op speciale situaties en wijzigingen in het dagschema.