ORGANISATIE VAN WONINGEN HERSTELLEN VAN INTERIEURS EN DECORATIE

Of je nu behoefte hebt aan assistentie bij het organiseren of inrichten of allebei; onze gezamenlijke tijd begint met een ontmoeting.
Laten we het hebben over hoe je woont, wat er niet goed gaat, wat er wel goed gaat, je familie, huisdieren, teveel spullen in een te kleine ruimte, je twijfels, je wensen en alle onderdelen van jouw leven.

En laten we vervolgens een plan opstellen om jouw visie te verwezenlijken en alles vers & schoon  te maken, in prachtige harmonie.

ORGANISEREN EN VOORBEREIDEN

Wij kunnen assisteren bij het organiseren van huizen, inpakken voor een verhuizing en speciale taken zoals: Uitpakken en selecteren van kleine en middelgrote voorwerpen. Organisatie en herplaatsing van bepaalde objecten, items, documenten, speelgoed en een herziening van de klerenkasten. Dit is een perfecte oplossing voor het organiseren van keukens, kantoren,
kinderkamers en kleedkamers.

Meer informatie of vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

hello@sofreshsoclean.nl

DECOREREN EN STYLEN

Wij bieden ook een breed scala aal decoratiediensten aan. Wij kunnen iedere slordige of saaie ruimte omtoveren in een plaats voor alle spullen, waarbij alles op zijn plek valt en waar je maar al te graag veel tijd doorbrengt.

Het inrichten van een nieuwe ruimte is geen eenvoudig proces. Hierbij is toewijding, vastberadenheid en bovenal een individuele benadering van ieder project vereist. Daarom doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het interieur niet alleen erg functioneel en gezellig wordt maar ook een weerspiegeling vormt van de bewoners, en ze zich er thuis laat voelen.

Tot onze meest populaire diensten behoren:

  • Advies bij het kiezen van meubels
  • Kiezen van planten en decoratieve accessoires
  • Advies bij het kiezen van verfkleuren
  • Inrichting van de ruimte
  • Make-over van de kinderkamer
  • Make-over afgestemd op het budget van de klant
  • Stylen en finishing touch van het interieur

Of je nu behoefte hebt aan klein advies of dat je geen idee hebt waar je moet beginnen, een ontmoeting met onze Persoonlijk Adviseur  is de eerste stap tot een goed begin. Maak een afspraak.

We helpen je graag met:

Herinrichting Read More

Woonklaar maken van een nieuw huis Read More

Te huur – Te koop Read More

 

Meer informatie of vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op

hello@sofreshsoclean.nl