SO FLEXIBEL

SO FLEXIBEL

Ons hoofddoel is dat al onze handelingen je veel blijdschap, veiligheid en comfort bezorgen. Wij geloven dat de familie, tijd met je naasten en vrije tijd het grootste goed zijn. Daarom bieden wij naast betrouwbaar en discreet werk ook de beste match met jouw dagelijkse planning en lifestyle. Je zult onze aanwezigheid niet eens merken. Het enige dat je zult merken is na afloop een schoon huis en een frisse geest.

SO OPLOSSINGEN

SO OPLOSSINGEN

Wij halen voor jou het uiterste uit onszelf. Dankzij onze ervaring op het gebied van schoonmaak en inrichting weten wij maar al te goed hoe je stofproblemen oplost en vrije ruimte en orde bewaart in huis, zodat 's ochtends opstaan leuk blijft. Wij zouden deze kennis erg graag met je willen delen en je adviseren met optimale oplossingen. Wij willen tijd teruggeven aan diegenen die het hebben verdiend na een lange dag op het werk. Daarom bieden wij hoogwaardige diensten en een breed spectrum aan oplossingen aan, die speciaal zijn afgestemd op jouw individuele behoeften.

FRISSE ZORG

FRISSE ZORG

Omdat wij zorgen voor jou en je familie, gebruiken we alleen milieuvriendelijke producten die veilig zijn voor de gezondheid en voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. Wij gebruiken uitsluitend schoonmaakmiddelen die geen enzymen, fosfaten, chloor, synthetische conserveermiddelen, kunstmatige geuren en kleurstoffen, chemische detergenten en andere schadelijke stoffen bevatten die verantwoordelijk zijn voor vergiftiging van milieu, water, lucht en leven. Met trots kunnen wij beloven dat alleen de beste, ecologisch geteste schoonmaakmiddelen worden gebruikt (veelal geproduceerd door Amerikaanse, Duitse en Nederlandse merken). De door ons gebruikte producten zijn gebaseerd op natuurlijke bestanddelen en bevatten oppervlakte-actieve mengsels, verkregen uit plantaardige oliën, fruitzuren en mineralen.

EEN SCHONE PLANEET

EEN SCHONE PLANEET

Om het milieu te beschermen hebben wij oplossingen gevonden die ecologisch zijn en tegelijkertijd helpen je huis schoon te houden. Onze eco-schoonmaakmiddelen zijn veilig voor het milieu en bovendien zijn de verpakkingen 100% recyclebaar. Daarnaast letten wij op adequate dosering van de vloeistoffen om de negatieve impact op het milieu en jouw portemonnee te minimaliseren. Daarom proberen we creatief te zijn met het gebruik van minder vloeistof en water, zonder dat dit ten koste gaat van de properheid.

Graag beantwoorden wij al je vragen – Stuur ons een e-mail.