Een betrouwbaar en milieubewust schoonmaakbedrijf in Den Haag

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Den Haag? SoFreshSoClean is een kleinschalig bedrijf met een passie om mensen dichterbij maken met een schoon huis. Wij houden van eco-schoonmaakmiddelen en werken met een missie: jouw werk- of leefomgeving fris en schoon houden. Bij SoFreshSoClean letten we op de details en proberen wij hen bovendien een gebalanceerde en nette omgeving te bieden. Wij zijn flexibel, luisteren altijd naar jouw wensen en geven je graag advies. Wij zijn trots om onszelf het betrouwbaarste schoonmaakbedrijf van Den Haag en omgeving te noemen. Wil eet meer weten? Neem dan gerust contact met ons Op.

 

Neem contact op

 

 

Flexibel rooster met ons schoonmaakbedrijf in Den Haag

Wij snappen dat het leven anno 2020 druk is en daarom proberen wij zo veel mogelijk

rekening te houden met jouw schema. Bij SoFreshSoClean passen wij ons graag aan, aan je werktijden en norm. Wil je dat we ‘s ochtends vroeg of juist’ s avonds komen? Ook dit is bespreekbaar. We snappen dat je graag een schoon huis wilt en je werk veel tijd opslokt. Vandaar dat we jou kunnen helpen met onze service. Wij zorgen ervoor dat je thuiskomt in een schoon en opgeruimd huis. Als schoonmaakbedrijf in Den Haag maken we panden schoon van iedere omvang. We luisteren aandachtig naar je vragen en verwachtingen en stellen naar wens een schema op voor wekelijkse, tweewekelijkse of speciale schoonmaak .

 

Neem contact op

 

Milieuvriendelijk schoonmaken met ons schoonmaakbedrijf in Den Haag

Veiligheid en gezondheid zijn een groot goed. Wij willen jou en je familie graag gezond houden en gebruiken dus alleen schoonmaakmiddelen die geen negatief effect hebben op je gezond of het milieu. Daarom kiezen wij voor middelen, die geen eczeem, jeuk of huidirritatie veroorzaken. Wij werken niet met chloor, fosfaten of schadelijke stoffen, die zorgen voor schade aan lucht, leven, water en milieu. Wij gebruiken uitsluitend ecologisch geteste schoonmaakmiddelen, die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, plantaardige oliën en mineralen. Wij staan voor een schone planeet en dragen dat uit in ons werk als schoonmaakbedrijf in Den Haag.

 

Goede schoonmakers en uitstekende service

Ben je op zoek naar een gedreven, betrouwbare en precieze schoonmaker in Den Haag? Dan ben je sloeg SoFreshSoClean op het juiste adres. Naast goede schoonmakers en milieuvriendelijke schoonmaak, leveren wij ook specifieke schoonmaakdiensten als desinfectie en ozonisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van je terras en patio en helpen graag met een grote schoonmaak bij het verhuizen .

 

Neem contact op