De grote schoonmaak voor, tijdens of na het verhuizen

Als je gaat verhuizen, ben je vaak veel tijd kwijt met schoonmaken. Je moet je oude huis of kantoorpand netjes achterlaten en alles in oude staat herstellen en tegelijkertijd zorgen dat alles spic en span is voor je de nieuwe ruimte kunt betreden. De schoonmaak bij het verhuizen is tijdrovend en vergt een flinke dosis doorzettingsvermogen. Met de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Den Haag wordt verhuizen een stuk makkelijk. Wij helpen je bij de grote schoonmaak voor, na en tijdens het verhuizen en zorgen ervoor dat je zorgeloos je nieuwe huis kunt betrekken.

 

Neem contact op

 

 

Schoonmaak bij het verhuizen voor particulieren en bedrijven

Wij helpen zowel particulieren, als bedrijven bij de schoonmaak rondom hun verhuizing. Of je nu uit je oude huis gaat of juist hulp nodig hebt met het schoonmaken van je nieuwe huis voor het plaatsen van de meubels of na een verbouwing; bij ons ben je op de juiste plaats. Bij SoFreshSoClean zijn wij gespecialiseerd in de schoonmaak rondom het verhuizen. We zijn klantgericht, luisteren naar je wensen en doen alles in overleg. Uiteraard kunnen we je ook adviseren over stofvrije oplossingen en het inrichten van de ruimte. Wij werken ook voor bedrijven, die van locatie verwisselen of voor het eerst verhuizen naar een kantoorpand. We zouden het leuk vinden als je contact met ons opneemt, als je hulp nodig hebt bij de schoonmaak rondom je verhuizing.

 

Neem contact op

 

Ons schoonmaakteam

Wij werven de beste schoonmakers van Den Haag en omgeving. Een schoonmaker van SoFreshSoClean in Den Haag weet wat een schoon huis betekent. Hij of zij heeft ervaring, kent stofvrije oplossingen en geeft om het milieu. Onze schoonmakers werken uitsluitend met natuurlijke producten en dus niet met conserveermiddelen, kunstmatige geur- en kleurstoffen, fosfaat of chloor. Bij ons schoonmaakbedrijf in Den Haag geven we om de wereld, mensen, dieren, water en lucht en daarom maken wij op een duurzame manier schoon.

 

Flexibiliteit bij de schoonmaak rondom het verhuizen

Onze service is flexibel en kan eenmalig, maar ook voor een vooraf bepaalde periode zijn. We kunnen het werk opdelen, maar uw huis of kantoorpand ook in één keer klaar voor de verkoop of verhuizing maken. We nemen opdrachten aan voor panden van alle groottes en zien het als onze missie om onze klanten blij te maken. Bij SoFreshSoClean staat kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We gebruiken alleen ecologisch geteste producten en zorgen voor ons personeel.

 

Neem contact op